Technológia pre 3. ročník učebného odboru mäsiar

EAN:9788080917432
Značka: EXPOL PEDAGOGIKA

Titul je vypredaný u vydavateľa. Využite funkciu Strážiť dostupnosť, budeme Vás informovať, ak sa situácia zmení.

Dostupnosť: Vypredané
28,00 €
25,20 €
28,00 €
25,20 €
Anotácia

Učebnica poskytuje poznatky, informácie z oblasti spracovania rýb, hydiny, zveriny a pštrosov. Žiaci získajú odborné vedomosti o spracovaní jednotlivých druhov mäsových výrobkov a konzerv, naučia sa o podmienkach predaja mäsových a lahôdkarských výrobkov. Učebnica je zostavená tak, aby sa žiaci oboznámili aj s príslušným strojovým zariadením používaným pri spracovaní mäsových výrobkov a pri predaji mäsových a lahôdkarských výrobkov.

Učebnice TECHNOLÓGIA pre učebný odbor MÄSIAR sú pomôckou pre žiakov pri získavaní odborných vedomostí a poznatkov.

Zameriavajú sa na teoretické základy, niektoré princípy výroby v mäsovom priemysle a technologické postupy používané v mäsovom priemysle.

Každá kapitola sa v učebniciach končí úlohami, ktoré nemajú len funkciu opakovania a utvrdzovania učiva, ale prinášajú aj problémový moment do učenia sa žiakov.

Učebnice popri nabádaní k práci s literatúrou a internetom podnecujú tvorivosť, samostatnosť a rozširujú zručnosti študentov.

Rozvíjajú medzipredmetové vzťahy.

Informácie o produkte
Druh sortimentu Kniha
Autor Eva Hudeková
Značka EXPOL PEDAGOGIKA
V predaji od 25.10.2022
Poradie vydania 1. vydání
Rozmery 21.2 x 29.8 x 0.5 cm
Hmotnosť 0.31 kg
Väzba Brožovaná bez prebalu lesklá
Počet strán 108
ISBN 978-80-8091-743-2
EAN 9788080917432
Interný kód 0396421
Produktový manažér Kristína Lovásová (kristina.lovasova@knihcentrum.sk)
Ceny dopravy