RSS
NAJNOVŠIE ČLÁNKY
NAJOBĽÚBENEJŠIE
Archív blogu
Rozhovor so Zuzanou Štelbaskou
Na úrovni fantázie a rozprávok nemá nijaké hranice, prezradila nám. My sme sa o tom presvedčili v jej knihe Trinásťroční, ktorá zaujme nielen zmieňovanú vekovú kategóriu.
Začíname s balkónovou záhradkou
Nezáleží na tom, či máte chuť na ovocie a zeleninu, bylinky, alebo len okrasné rastliny. Na všetko sa dá nájsť priestor.
Hitler bol na sklonku života narkoman
Meno Hitler má veľa rôznych prirovnaní: blázon, monštrum, vrah. Do skupiny týchto prezývok si teraz môžeme priradiť aj ďalšiu: feťák.
Ako zatočiť s jarnou únavou a byť fit
Ako sa rozhýbať, možno zhodiť pár kíl, spevniť telo a dbať na kvalitný jedálniček? Aj o tom sme sa porozprávali s Luciou Wagnerovou, autorkou obľúbených kuchárskych kníh plných fit receptov.
Rozhovor s Miroslavom Harantom
Majú to dnes mladí ľahké? Orientujú sa v tom, čo je ešte dobré a čo je už za hranicou? Aj o tom je debutový román slovenského autora Miroslava Harantu, s názvom Olívia.
Súťaž o 3 kusy knihy Olívia
Vyhrajte jeden z troch výtlačkov knihy Olívia od slovenského autora Miroslava Harantu. Ku knihe ponúkame aj recenziu a rozhovor.
Knihovinky - marec 2017
Marec, mesiac knihy, je plný zaujímavých noviniek, pripravovaných rozhovorov s autormi a súťaží o knihy.
Ukážka z knihy Rytier siedmich kráľovstiev
Kniha o dvoch atypických hrdinoch, ktorí sa 100 rokov pred sériou Pieseň ľadu a ohňa, túlali po Západnej zemi. Nazrite do knihy a objavte okrem textu aj ilustrácie Garyho Gianniho.
Netterov anatomický atlas človeka + video o knihe
Fascinujúca a užitočná kniha nielen pre študentov medicíny. Na jej prínos sa pozrela blogerka Petra, ktorá vám atlas bližšie predstaví.
Medzinárodný deň darovania knihy - akcia
Asi to nebude náhoda, že tento deň pripadol na Valentína, že? Veď, nie je veľa rozumnejších vecí, ktoré by ste mohli darovať, ako knihy.
Nenechajte si ujsť podstatné knihovinky!
Informácie o nových článkoch, súťažiach, knihách a akciách vám radi pošleme e-mailom.

Najnovšie články

Nechajte sa prekvapiť knižnými novinkami.
Čo znamená milovať a byť milovaný?
Aké novinky prináša marec – mesiac knihy?