Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování

EAN:9788089350438
Značka: Nová práca

Titul si budete môcť objednať krátko pred naskladnením. Radi Vás na to upozorníme e-mailom, využite funkciu Strážiť dostupnosť.

Dostupnosť: DOTLAČ pripravovaná
36,90 €
27,68 €
36,90 €
27,68 €
Anotácia
Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty.
Informácie o produkte
Názov v originále Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování
Druh sortimentu Kniha
Autor Konrád Kendík
Značka Nová práca
V predaji od 17.02.2015
Rok vydania 2015
Poradie vydania 2. vydání
Rozmery 22.0 x 30.4 x 5.2 cm
Hmotnosť 1.43 kg
Väzba Pevná bez prebalu lesklá
Počet strán 750
ISBN 978-80-89350-43-8
EAN 9788089350438
Interný kód 0144902
Produktový manažér Kristína Lovásová (kristina.lovasova@knihcentrum.sk)
Ceny dopravy