Ako nakupovať a spracovávať mäso

EAN:9788087575406
Značka: APETIT

Titul je vypredaný u vydavateľa. Využite funkciu Strážiť dostupnosť, budeme Vás informovať, ak sa situácia zmení.

Dostupnosť: Vypredané
9,49 €
Anotácia
Mesiac čo mesiac, takmer tri roky sme v Apetit pripravovali seriál o tom, ako nakupovať a spracovávať mäso, ktorý uvádzal šéfkuchár Václav Frič, známy svojou špecializáciou na mäso a klasickú českú kuchyňu.

Na 180 stranách vám ponúkame všetkých 34 dielov populárneho seriálu pohromade a novo ešte kapitolu venovanú zverine. Prevedieme vás v nich nákupom bravčového, hovädzieho, teľacieho a jahňacieho mäsa a diviny a predstavíme vám aj poklady, ktoré pred vami doposiaľ mäsiari tajili. K tomu pridáme návod, ako všetko zužitkovať na maximum, a samozrejme aj obľúbené recepty. S nami si návštevu mäsiarstvo aj varenie užijete!

Informácie o produkte
Druh sortimentu Kniha
Značka APETIT
V predaji od 20.04.2015
Rok vydania 2015
Poradie vydania 1. vydanie
Rozmery 21,5 x 28,2 x 1,2 cm
Hmotnosť 0,72 kg
Väzba Pevná bez přebalu matná
Počet strán 180
Edícia Apetit speciál
ISBN 978-80-87575-40-6
EAN 9788087575406
Interný kód 0186584
Produktový manažér Lena Linda Knop-Kostková (lena.knop-kostkova@knihcentrum.sk)
Ceny dopravy