Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 2.časť

EAN:9788080916497
Značka: EXPOL PEDAGOGIKA

Titul je vypredaný u vydavateľa. Využite funkciu Strážiť dostupnosť, budeme Vás informovať, ak sa situácia zmení.

Dostupnosť: Vypredané
28,00 €
25,20 €
28,00 €
25,20 €
Anotácia
Učebnica sa venuje jednotlivým typom analytických metód – stanovenie sacharidov, bielkovín, stanovenie kyslosti, chloridov, dusičnanov a dusitanov. Súčasťou jednotlivých kapitol sú aj laboratórne cvičenia s tabuľkami v prílohe. Posledná kapitola učebnice obsahuje informácie o posudzovaní potravinárskych surovín a výrobkov podľa legislatívy.
Informácie o produkte
Druh sortimentu Kniha
Autor Alena Brandšteterová
Značka EXPOL PEDAGOGIKA
V predaji od 31.07.2019
Rok vydania 2006
Poradie vydania 2. vydání
Rozmery 20.7 x 26.9 x 1.0 cm
Hmotnosť 0.27 kg
Väzba Brožovaná bez prebalu lesklá
Počet strán 112
ISBN 978-80-8091-649-7
EAN 9788080916497
Interný kód 0329170
Produktový manažér Kristína Lovásová (kristina.lovasova@knihcentrum.sk)
Ceny dopravy