Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 3.časť

Titul je vypredaný u vydavateľa. Využite funkciu Strážiť dostupnosť, budeme Vás informovať, ak sa situácia zmení.

Dostupnosť: Vypredané
28,00 €
25,20 €
28,00 €
25,20 €
Anotácia
V učebnici Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (3. časť) sú zaradené najnovšie poznatky o posudzovaní surovín a výrobkov pomocou moderných prístrojov a metód. Obsahuje špecifické laboratórne práce jednotlivých odborov – analytické hodnotenie mäsa a mäsových výrobkov, múky a výrobkov z múky, výrobkov cukrovinkárskej výroby, mlieka a mliečnych výrobkov, surovín a výrobkov sladovníctva a pivovarníctva, liehovarníctva a vinárstva a hodnotenie konzervárenských surovín a výrobkov.
Informácie o produkte
Druh sortimentu Kniha
Autor Alena Brandšteterová, Silvia Loffayová
Značka EXPOL PEDAGOGIKA
V predaji od 28.04.2020
Rok vydania 2007
Poradie vydania 1. vydání
Rozmery 22.2 x 26.7 x 1.3 cm
Hmotnosť 0.44 kg
Väzba Brožovaná bez prebalu lesklá
Počet strán 188
ISBN 978-80-8091-661-9
EAN 9788080916619
Interný kód 0209886
Produktový manažér Kristína Lovásová (kristina.lovasova@knihcentrum.sk)
Ceny dopravy