In the Restaurant: Society in Four Courses

EAN:9781782273110
From Michelin stars to fast food, what eating out tells us about who we are
Značka: Pushkin Press

Titul si budete môcť objednať krátko pred vydaním. Radi Vás na to upozorníme e-mailom, využite funkciu Strážiť dostupnosť.

Dostupnosť: NOVINKA pripravovaná
13,06 €
9,99 €
13,06 €
9,99 €
Informácie o produkte
Podnázov From Michelin stars to fast food, what eating out tells us about who we are
Druh sortimentu Kniha
Autor Christoph Ribbat, Jamie Lee Searle
Značka Pushkin Press
Rok vydania 2018
Poradie vydania 1. vydání
Väzba Brožovaná bez prebalu matná
Počet strán 224
ISBN 1782273115
EAN 9781782273110
Interný kód 0268484
Produktový manažér Jana Knopová (jana.knopova@knihcentrum.sk)
Ceny dopravy