„Jedlo je jedna z najprístupnejších vecí, ktorými môžeme vyjadriť skutočnú duchovnosť,“ hovorí šéfkuchár Roger Dufau, majiteľ útulného penziónu pri Toronte. Do jeho mystického sveta vás v knihe Láska, Boh a umenie francúzskej kuchyne uvedie James F. Twyman - úspešný autor, filmový režisér a mierový aktivista.
V tomto inšpirujúcom príbehu sa dozvedáme, že na kvalitu nášho života vplývajú nielen myšlienky ale aj jedlo, ktoré konzumujeme. Najdôležitejšou ingredienciou je láska a Dufau, který sa narodil vo Francúzku, radí: „zaobstarajte si najlepšie prírodné suroviny a vždy varte s láskou.“ Skôr než knihou receptov na prípravu jedál je kniha Láska, Boh a umenie francúzskej kuchyne receptom na život v láske a v cituplných vzťahoch.
Úspešný titul z vydavateľstva Louise L. Hayovej vychádza pol roka po jeho svetovej premiére v slovenčine.