Lexikón kuchárskeho umenia 21. storočia

EAN:9788088929925
Značka: Nová práca

Objednávku (na dobierku) prijatú v pracovný deň do 13:30 expedujeme ihneď, najneskôr na druhý deň.

Dostupnosť: POSLEDNÉ KUSY
  • ( KNIHCENTRUM.sk )
32,86 €
8,22 € 25%
24,64 €
32,86 €
8,22 € 25%
24,64 €
Anotácia
Základný repertoár pokrmov, v ktorom je obsiahnutá celá oblasť medzinárodnej, slovenskej a českej gastronómie. Kniha obsahuje odborné rady a je vlastne určitým druhom príručky pre kuchárske umenie.
Informácie o produkte
Druh sortimentu Kniha
Autor Konrád Kendík
Značka Nová práca
V predaji od 23.02.2007
Rok vydania 2007
Poradie vydania 1. vydání
Rozmery 16.1 x 21.5 x 6.5 cm
Hmotnosť 1.36 kg
Väzba Pevná bez prebalu matná
Počet strán 1158
ISBN 80-88929-92-X
EAN 9788088929925
Interný kód 0073399
Produktový manažér Kristína Lovásová (kristina.lovasova@knihcentrum.sk)
Ceny dopravy
Vývoj ceny