Najlepšie zabíjačkové špeciality

EAN:9788055672014
Značka: SLOVART

Titul si budete môcť objednať krátko pred vydaním. Radi Vás na to upozorníme e-mailom, využite funkciu Strážiť dostupnosť.

Dostupnosť: NOVÉ VYDANIE pripravované
14,95 €
Anotácia
Hoci by sa mohlo zdať, že domáca zabíjačka je výsadou vidieckeho prostredia, nie je to celkom tak. V tejto knihe vám ukážeme, že v každej kuchyni sa dajú pripraviť vynikajúce jaterničky, krvavničky, klobásy, rôzne tlačenky, salámy či chutné a voňavé paštéty, šunky alebo párky. Starší z nás si určite pamätajú, ako vynikajúco kedysi chutili párky či salámy. Prečo si tento zážitok nedopriať znova? Dedičstvo, ktoré nám zanechali starí majstri mäsiari, by malo zostať zachované pre našich potomkov, aby i oni vedeli, že mäsový výrobok skvelej chuti sa dá pripraviť aj bez rôznych chemických prísad.
Informácie o produkte
Druh sortimentu Kniha
Autor Alexander Hlinovský
Značka SLOVART
Rok vydania 2025
Poradie vydania 2. vydání
Väzba Pevná bez prebalu lesklá
Počet strán 96
ISBN 978-80-556-7201-4
EAN 9788055672014
Interný kód 0487794
Produktový manažér Andrea Rudinská (andrea.rudinska@knihcentrum.sk)
Ceny dopravy