Technológia pre 1. ročník učebného odboru cukrár

EAN:9788089003778
Značka: EXPOL PEDAGOGIKA

Titul je vypredaný u vydavateľa. Využite funkciu Strážiť dostupnosť, budeme Vás informovať, ak sa situácia zmení.

Dostupnosť: Vypredané
23,00 €
20,70 €
23,00 €
20,70 €
Anotácia
Učebnica sa zameriava na základy technológie v cukrárskej a cukrovinkárskej výrobe. V úvode učebnice sa nachádzajú informácie o histórii cukrárskej a cukrovinkárskej výroby, o hygiene a sanitácii v cukrárskej výrobe, o spôsobe prepočtu surovín potrebných na výrobu určitého množstva výrobkov. Ďalšie kapitoly sú venované technológii prípravy cukrárenských polotovarov, napr. cukrárenských náplní a krémov, cukrárenských poliev, tukových ciest či odpaľovaného cesta. Základné informácie sú vhodne doplnené o rozširujúce informácie, obrázky a schémy či riešené úlohy.
Informácie o produkte
Druh sortimentu Kniha
Autor Gabriela Sládečková
Značka EXPOL PEDAGOGIKA
V predaji od 14.05.2020
Rok vydania 2005
Poradie vydania 1. vydání
Rozmery 21.1 x 30.0 x 1.0 cm
Hmotnosť 0.40 kg
Väzba Brožovaná bez prebalu lesklá
Počet strán 144
ISBN 978-80-89003-77-8
EAN 9788089003778
Interný kód 0210732
Produktový manažér Kristína Lovásová (kristina.lovasova@knihcentrum.sk)
Ceny dopravy