Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár

Titul je vypredaný u vydavateľa. Využite funkciu Strážiť dostupnosť, budeme Vás informovať, ak sa situácia zmení.

Dostupnosť: Vypredané
28,00 €
25,20 €
28,00 €
25,20 €
Anotácia

Cieľom učebnice je rozšíriť vedomosti žiakov z technológie prípravy pokrmov: bezmäsitých jedál, jednoduchých múčnych jedál a jedál z hovädzieho, teľacieho, bravčového mäsa, mäsa jatočných zvierat a z mletého mäsa. V kapitolách o technológii prípravy pokrmov z mäsa sú uvedené charakteristiky a požiadavky na mäso, rozdelenie mäsa a jeho použitie z kuchynského hľadiska, vysvetlené sú tepelné úpravy pokrmov.

Doložka MŠ SR č. 2017/2497:39-640A

Informácie o produkte
Druh sortimentu Kniha
Autor K. Gara, D. Máziková, J. Motola, Ľ. Verčimáková
Značka EXPOL PEDAGOGIKA
V predaji od 25.10.2022
Poradie vydania 1. vydání
Rozmery 21.4 x 29.8 x 0.7 cm
Hmotnosť 0.28 kg
Väzba Brožovaná bez prebalu lesklá
Počet strán 96
ISBN 978-80-8091-597-1
EAN 9788080915971
Interný kód 0396416
Produktový manažér Kristína Lovásová (kristina.lovasova@knihcentrum.sk)
Ceny dopravy