Technológia pre 3. ročník učebného odboru cukrár

EAN:9788080911621
Značka: EXPOL PEDAGOGIKA

Titul je vypredaný u vydavateľa. Využite funkciu Strážiť dostupnosť, budeme Vás informovať, ak sa situácia zmení.

Dostupnosť: Vypredané
28,00 €
25,20 €
28,00 €
25,20 €
Anotácia

Jednotlivé kapitoly učebnice sa venujú technologickej príprave cukrárenských ozdôb, špeciálnym výrobkom, technologickej príprave kysnutého cesta a výrobkov z kysnutého cesta, príprave reštauračných múčnikov, zmrzlín, oblátok. V závere učebnice sa nachádzajú informácie o hodnotení kvality cukrárenských výrobkov, baleniu, skladovaniu a preprave polotvarov a výrobkov a evidencii.

Obsahovo na seba učebnice TECHNOLÓGIA pre 1. až 3. ročník učebného odboru CUKRÁR nadväzujú a prinášajú učivo rozpracované do jasných tematických celkov.

Základné učivo je vhodne doplnené o rozširujúce informácie, obrázky a schémy či úlohy na overenie vedomostí s námetmi na uvažovanie, ale aj slovník cudzích a menej známych výrazov.

Informácie o produkte
Druh sortimentu Kniha
Autor Gabriela Sládečková
Značka EXPOL PEDAGOGIKA
V predaji od 25.10.2022
Poradie vydania 1. vydání
Rozmery 21.4 x 30.1 x 1.3 cm
Hmotnosť 0.45 kg
Väzba Brožovaná bez prebalu lesklá
Počet strán 168
ISBN 978-80-8091-162-1
EAN 9788080911621
Interný kód 0396420
Produktový manažér Kristína Lovásová (kristina.lovasova@knihcentrum.sk)
Ceny dopravy