Technológia pre 3. ročník učebného odboru kuchár

Titul je vypredaný u vydavateľa. Využite funkciu Strážiť dostupnosť, budeme Vás informovať, ak sa situácia zmení.

Dostupnosť: Vypredané
23,00 €
20,70 €
23,00 €
20,70 €
Anotácia
Učebnica Technológia 3 kuchár je venovaná technológii prípravy jedál z rýb, z plodov mora, z hydiny a zo zveriny, jedál studenej kuchyne, jedál na objednávku (minútky) a reštauračných múčnikov. V jednotlivých receptúrach je uvedené množstvo surovín potrebných na ich prípravu. Učebnica poskytuje aj ucelený prehľad medzinárodnej gastronómie, od talianskej a francúzskej až po ázijskú gastronómiu. Posledná kapitola sa venuje diétnemu stravovaniu a racionálnej výžive.
Informácie o produkte
Druh sortimentu Kniha
Autor Alena Brandšteterová, K. Gara, D. Máziková
Značka EXPOL PEDAGOGIKA
V predaji od 05.03.2019
Rok vydania 2014
Poradie vydania 1. vydání
Rozmery 21.1 x 29.9 x 1.0 cm
Hmotnosť 0.38 kg
Väzba Brožovaná bez prebalu lesklá
Počet strán 136
ISBN 978-80-8091-379-3
EAN 9788080913793
Interný kód 0212478
Produktový manažér Kristína Lovásová (kristina.lovasova@knihcentrum.sk)
Ceny dopravy