Všetko o údení

EAN:9788027120420
Rady, tipy, recepty
Značka: GRADA

Čakáme na dodanie od vydavateľa. Po dodaní na náš sklad si titul budete môcť objednať.

Dostupnosť: Zaisťujeme u vydavateľa
9,19 €
7,35 €
Anotácia
Nespornou výhodou tejto knihy je, že populárnu tému, údenie a udiarne, podáva komplexne. Nájdete tu zasvätené a prehľadné informácie o tom, ako si doma správne naložiť a vyúdiť mäso, v akej udiarni a pri akej teplote údiť, aké drevo na údenie použiť.

Naučíte sa, ako postaviť na záhrade takú udiareň, aby bol užívateľ spokojný. Dozviete sa, prečo je výhodné soliť a nakladať do vlastných zmesí, ako správne vyúdiť chutné párky, klobásy či rôzne druhy salám. Zistíte, v čom sa líši nakladanie rýb, hydiny a syrov od nakladania mäsa atď. Nakoniec na vás čaká veľa úžasných receptov na najrôznejšie lahôdky, ktoré ponúkajú nevšedný kulinársky zážitok.

Informácie o produkte
Podnázov Rady, tipy, recepty
Druh sortimentu Kniha
Autor Vladimír Dyk
Značka GRADA
V predaji od 05.02.2019
Rok vydania 2018
Poradie vydania 1. vydanie
Rozmery 17,2 x 24,4 x 1,4 cm
Hmotnosť 0,38 kg
Väzba Pevná bez přebalu lesklá
Počet strán 132
Edícia Kuchařky
ISBN 978-80-271-2042-0
EAN 9788027120420
Interný kód 0287211
Produktový manažér Andrea Rudinská (andrea.rudinska@knihcentrum.sk)
Ceny dopravy