Vysoko spracovaní ľudia

EAN:9788055909936
Prečo jeme niečo, čo nie je skutočné jedlo, a prečo s tým nevieme prestať
Značka: Petit Press

Objednávku (na dobierku) prijatú v pracovný deň do 13:30 expedujeme ihneď, najneskôr na druhý deň.

Dostupnosť: IHNEĎ odosielame
  • ( KNIHCENTRUM.sk )
17,90 €
3,58 € 20%
14,32 €
17,90 €
3,58 € 20%
14,32 €
Anotácia
Kniha o fenoméne vysoko spracovaných potravín, ktoré v súčasnosti predstavujú väčšinu našej každodennej stravy.
Lekár a výskumník Chris van Tulleken pútavo vysvetľuje, ako sa na náš tanier dostali laboratórne zmesi, prečo ich máme tak radi a čo robia s naším telom (zďaleka nejde len o nárast hmotnosti), zdravím, spoločnosťou i planétou. Máme právo vedieť širšie súvislosti o našom jedle a autor nám ich v knihe ponúka. Nenájdete v nej žiadne príkazy či zákazy, ale množstvo vedeckých faktov, zistených skutočností a výsledkov experimentov. Vydajte sa na objavnú cestu svetom potravinárstva a nášho stravovania.
Chris van Tulleken je infektológ v londýnskej nemocnici špecializovanej na tropickú medicínu. Vyštudoval na univerzite v Oxforde a doktorát (PhD.) v odbore molekulárna virológia získal na University College v Londýne, kde aj pôsobí ako docent. Vo výskume sa zameriava na vplyv korporácií na ľudské zdravie, najmä v kontexte detskej výživy, a spolupracuje s organizáciou UNICEF a Svetovou zdravotníckou organizáciou.
Informácie o produkte
Podnázov Prečo jeme niečo, čo nie je skutočné jedlo, a prečo s tým nevieme prestať
Názov v originále Ultra-processed People
Druh sortimentu Kniha
Autor Chris van Tulleken
Prekladateľ Dana Petrigáčová
Značka Petit Press
V predaji od 05.08.2024
Rok vydania 2024
Poradie vydania 1. vydání
Rozmery 14.8 x 23.0 x 3.4 cm
Hmotnosť 0.53 kg
Väzba Brožovaná bez prebalu lesklá
Počet strán 384
ISBN 978-80-559-0993-6
EAN 9788055909936
Interný kód 0449080
Produktový manažér Andrea Rudinská (andrea.rudinska@knihcentrum.sk)
Ceny dopravy
Vývoj ceny