Bezpečnosť potravín

EAN:9788080634315
Značka: OSVETA

Titul je vypredaný u vydavateľa. Využite funkciu Strážiť dostupnosť, budeme Vás informovať, ak sa situácia zmení.

Dostupnosť: Vypredané
5,00 €
Anotácia
Svetová zdravotnícka organizácia (SZO) si dlhodobo uvedomuje potrebu vypracovania vzdelávacích materiálov pre výrobcov potravín, ich distribútorov a všetkých, ktorí prichádzajú do kontaktu s potravinami a pri nedodržaní správnych zásad môžu nepriaznivo ovplyvniť epidemiologickú situáciu vo výskyte alimentárnych ochorení. V priebehu posledných viac ako 20 rokov pripravila rad publikácií, odporúčaní a usmernení, ktoré môžu vzdelávaním pracovníkov vykonávajúcich epidemiologicky závažnú činnosť významne ovplyvniť aktuálnu epidemiologickú situáciu v pozitívnom zmysle slova. A keďže aj nám zá- 7 leží na tom, aby sa riziko ochorenia z potravín neustále a čo najviac znižovala, predkladáme Vám túto stručnú publikáciu, ktorá obsahuje základnú charakteristiku najčastejšie sa vyskytujúcich ochorení prenášaných potravinami na našom území, poukazuje na riziká vzniku týchto ochorení a upozorňuje na preventívne opatrenia potrebné na zabránenie ich prenosu. Vychádza z odporúčaní SZO a jej publikácií Desať zlatých pravidiel bezpečnej prípravy stravy (The Ten Golden Rules for Safe Food Preparation) a Päť kľúčov k bezpečnejšej strave (The Five Keys to safer Food).
Informácie o produkte
Názov v originále Bezpečnosť potravín
Druh sortimentu Kniha
Autor Eva Malobická, Tatiana Červeňová
Značka OSVETA
V predaji od 09.04.2015
Rok vydania 2015
Poradie vydania 1. vydanie
Rozmery 14,8 x 20,8 x 0,8 cm
Hmotnosť 0,16 kg
Väzba Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet strán neuvedeno
ISBN 978-80-8063-431-5
EAN 9788080634315
Interný kód 0186615
Produktový manažér Lucia Vojtková (lucia.vojtkova@knihcentrum.sk)
Ceny dopravy