Nové receptúry a technológia pokrmov

v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach
Značka: Nová práca

Titul je vypredaný u vydavateľa. Využite funkciu Strážiť dostupnosť, budeme Vás informovať, ak sa situácia zmení.

Dostupnosť: Vypredané
37,51 €
Anotácia


V zahraničí úspešný titul z oblasti potravinárstva a gastronómie Nové receptúry a technológie pokrmov od Konráda Kendlíka prichádza aj na Slovensko.

 

Jedná sa o druhé rozšírené vydanie knihy, doplnené o viac ako 200 receptúr. V knihe nájdete autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem. Podľa týchto receptúr je možné vytvoriť cenové kalkulácie na všetky jedlá. Receptúry sú uvádzané v dvoch hmotnostných skupinách a tak sa môžete rozhodnúť. Ak idete vyberať hmotnostnú skupinu, myslite nielen na zloženie klientely, ale aj na cenové relácie základných surovín určených na prípravu daných pokrmov.

 

Informácie o produkte
Podnázov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach
Druh sortimentu Kniha
Autor Konrád Kendík
Značka Nová práca
V predaji od 21.12.2010
Rok vydania 2010
Poradie vydania 2. vydanie
Rozmery 22,0 x 30,6 x 5,7 cm
Hmotnosť 2,23 kg
Väzba Pevná bez přebalu lesklá
Počet strán 1270
Posledná dotlač 07/2012
ISBN 978-80-89350-20-9
Interný kód 0106085
Produktový manažér Lucia Vojtková (lucia.vojtkova@knihcentrum.sk)
Ceny dopravy