Vianočný rázcestník s tipmi na darčeky

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování

EAN:9788088929604
Značka: Nová práca

Titul je vypredaný u vydavateľa. Využite funkciu Strážiť dostupnosť, budeme Vás informovať, ak sa situácia zmení.

Dostupnosť: Vypredané
26,22 €
Anotácia
Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty. Kniha má 750 strán, tvrdú a šitú väzbu.
Informácie o produkte
Druh sortimentu Kniha
Autor Konrád Kendík
Značka Nová práca
V predaji od 24.02.2006
Poradie vydania 1. vydanie
Rozmery 21,5 x 29,5 x 4,5 cm
Hmotnosť 1,41 kg
Počet strán neuvedeno
ISBN 80-88929-60-1
EAN 9788088929604
Interný kód 0062998
Produktový manažér Anna Talabajová (anna.talabajova@knihcentrum.sk)
Ceny dopravy