Salt, Fat, Acid, Heat

EAN:9781782112303
Mastering the Elements of Good Cooking

Titul si môžete ihneď objednať. Objednáme ho u vydavateľa a vyexpedujeme do 15 dní.

Dostupnosť: Odosielame do 15 dní
38,87 €
9,13 € 23%
29,74 €
38,87 €
9,13 € 23%
29,74 €
Anotácia
While cooking at Chez Panisse at the start of her career, Samin Nosrat noticed that amid the chaos of the kitchen there were four key principles that her fellow chefs would always fall back on to make their food better: Salt, Fat, Acid and Heat.Whether you want to balance your vinaigrette, perfectly caramelise your roasted vegetables or braise meltingly tender stews, Samin's canon of 100 essential recipes and their dozens of variations will teach you how.
Informácie o produkte
Podnázov Mastering the Elements of Good Cooking
Druh sortimentu Kniha
Autor Samin Nosrat
Značka Canongate Books Ltd.
V predaji od 13.01.2020
Rok vydania 2017
Poradie vydania 1. vydání
Rozmery 19.7 x 24.1 x 5.0 cm
Hmotnosť 1.52 kg
Väzba Pevná bez prebalu lesklá
Počet strán 470
ISBN 1782112308
EAN 9781782112303
Interný kód 0246545
Produktový manažér Jana Knopová (jana.knopova@knihcentrum.sk)
Ceny dopravy
Vývoj ceny