Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár

Titul je vypredaný u vydavateľa. Využite funkciu Strážiť dostupnosť, budeme Vás informovať, ak sa situácia zmení.

Dostupnosť: Vypredané
23,00 €
20,70 €
23,00 €
20,70 €
Anotácia
Cieľom učebnice Technológia 2 kuchár je rozšíriť vedomosti žiakov z technológie prípravy pokrmov, ktoré nadväzujú na učivo učebnice Technológia 1 kuchár. Učebnica sa venuje technológii prípravy bezmäsitých jedál, jednoduchých múčnych jedál a jedál z hovädzieho, teľacieho, bravčového mäsa, mäsa jatočných zvierat a z mletého mäsa. V kapitolách o technológii prípravy pokrmov z mäsa sú uvedené charakteristiky a požiadavky na mäso, rozdelenie mäsa a jeho použitie z kuchynského hľadiska, vysvetlené sú tepelné úpravy pokrmov.
Informácie o produkte
Druh sortimentu Kniha
Autor K. Gara, D. Máziková, Ľ. Verčimáková, J. Motola
Značka EXPOL PEDAGOGIKA
Rok vydania 2013
Poradie vydania 2. vydání
Väzba Brožovaná bez prebalu lesklá
Počet strán 88
ISBN 978-80-8091-323-6
EAN 9788080913236
Interný kód 0210728
Produktový manažér Kristína Lovásová (kristina.lovasova@knihcentrum.sk)
Ceny dopravy