Pripravujeme

Vysoko spracovaní ľudia

EAN:9788055909936
Prečo jeme niečo, čo nie je skutočné jedlo, a prečo s tým nevieme prestať
31.07.2024
Značka: Petit Press

Titul si môžete ihneď objednať. Vašu objednávku vybavíme ihneď po vydaní a naskladnení.

Dostupnosť: PREDPREDAJ
17,90 €
3,58 € 20%
14,32 €
17,90 €
3,58 € 20%
14,32 €
Anotácia
Kniha o fenoméne vysoko spracovaných potravín, ktoré v súčasnosti predstavujú väčšinu našej každodennej stravy.
Lekár a výskumník Chris van Tulleken pútavo vysvetľuje, ako sa na náš tanier dostali laboratórne zmesi, prečo ich máme tak radi a čo robia s naším telom (zďaleka nejde len o nárast hmotnosti), zdravím, spoločnosťou i planétou. Máme právo vedieť širšie súvislosti o našom jedle a autor nám ich v knihe ponúka. Nenájdete v nej žiadne príkazy či zákazy, ale množstvo vedeckých faktov, zistených skutočností a výsledkov experimentov. Vydajte sa na objavnú cestu svetom potravinárstva a nášho stravovania.
Chris van Tulleken je infektológ v londýnskej nemocnici špecializovanej na tropickú medicínu. Vyštudoval na univerzite v Oxforde a doktorát (PhD.) v odbore molekulárna virológia získal na University College v Londýne, kde aj pôsobí ako docent. Vo výskume sa zameriava na vplyv korporácií na ľudské zdravie, najmä v kontexte detskej výživy, a spolupracuje s organizáciou UNICEF a Svetovou zdravotníckou organizáciou.
Informácie o produkte
Podnázov Prečo jeme niečo, čo nie je skutočné jedlo, a prečo s tým nevieme prestať
Názov v originále Ultra-processed People
Druh sortimentu Kniha
Autor Chris van Tulleken
Prekladateľ Dana Petrigáčová
Značka Petit Press
Vychádza 31.07.2024
Rok vydania 2024
Poradie vydania 1. vydání
Väzba Brožovaná bez prebalu lesklá
Počet strán 384
ISBN 978-80-559-0993-6
EAN 9788055909936
Interný kód 0449080
Produktový manažér Andrea Rudinská (andrea.rudinska@knihcentrum.sk)
Ceny dopravy
Vývoj ceny