Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba 2.časť

EAN:9788080910013
pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba
Značka: EXPOL PEDAGOGIKA

Objednávku (na dobierku) prijatú v pracovný deň do 13:30 expedujeme ihneď, najneskôr na druhý deň.

Dostupnosť: POSLEDNÉ KUSY
  • ( skladom )
17,00 €
1,70 € 10%
15,30 €
17,00 €
1,70 € 10%
15,30 €
Anotácia
Učebnica Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (2. časť) sa venuje jednotlivým typom analytických metód – stanovenie sacharidov, bielkovín, stanovenie kyslosti, chloridov, dusičnanov a dusitanov. Súčasťou jednotlivých kapitol sú aj laboratórne cvičenia s tabuľkami v prílohe. Posledná kapitola učebnice sa venuje posudzovaniu potravinárskych surovín a výrobkov podľa legislatívy.
Informácie o produkte
Podnázov pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba
Druh sortimentu Kniha
Autor Alena Brandšteterová, Silvia Loffayová
Značka EXPOL PEDAGOGIKA
V predaji od 31.07.2019
Rok vydania 2006
Poradie vydania 1. vydanie
Rozmery 20,7 x 26,9 x 1,0 cm
Hmotnosť 0,27 kg
Väzba Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet strán 112
ISBN 978-80-8091-001-3
EAN 9788080910013
Interný kód 0209884
Produktový manažér Anna Talabajová (anna.talabajova@knihcentrum.sk)
Ceny dopravy