KNIHCENTRUM.sk blog
Dostupnosť
Usporiadať podľa
Zobraziť
Obrázok Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování

3.0 1
47,90
-25 %
35,92
IHNEĎ odosielame

Nové receptúry a technológia pokrmov

3.0 1
54,90
-25 %
41,17
IHNEĎ odosielame

Hotelový a gastronomický manažment 2

0.0 0
9,90
-25 %
7,42
IHNEĎ odosielame

Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti

3.0 1
38,90
-25 %
29,18
IHNEĎ odosielame

Zdravie a výživa ľudí 1

0.0 0
46,95
-25 %
35,21
IHNEĎ odosielame

Zdravie a výživa ľudí 1.-3.

0.0 0
117,50
-25 %
88,13
IHNEĎ odosielame

Zdravie a výživa ľudí 2

0.0 0
46,95
-25 %
35,21
IHNEĎ odosielame

Zdravie a výživa ľudí 3

0.0 0
41,73
-25 %
31,30
IHNEĎ odosielame
Čeština

Barový provoz v kostce

0.0 0
8,41
-24 %
6,39
POSLEDNÉ KUSY
Čeština

Kuriatko v kastrůlku

3.0 1
5,00
-30 %
3,50
IHNEĎ odosielame
Čeština

Moderní hotel NOVÝ

0.0 0
10,76
-24 %
8,18
IHNEĎ odosielame
Čeština

Moderní kuchyně ve společném stravování

0.0 0
10,76
-24 %
8,18
IHNEĎ odosielame
Mohlo by Vás zaujímať

Moje malé pokusy Montessori vo voľnom čase

0.0 0
6,90
-43 %
3,90
IHNEĎ odosielame
Čeština

Co jednomu prospívá, druhému škodí

0.0 0
21,06
-24 %
16,01
IHNEĎ odosielame

Trpká príchuť klamstva

0.0 0
12,95
-25 %
9,71
IHNEĎ odosielame

Aktualizácia II/3 2024 – Občiansky zákonník a ochrana spotrebiteľa

0.0 0
4,80
-24 %
3,67
IHNEĎ odosielame
Čeština

Mnohokluk Zamotané vesmíry (3)

0.0 0
15,46
-19 %
12,52
IHNEĎ odosielame