RSS
NAJNOVŠIE ČLÁNKY
NAJOBĽÚBENEJŠIE
Archív blogu
Percy Jackson Vojna bohov - posledný diel série už v predaji
Posledný diel populárnej fantasy série o Percym Jacksonovi už dorazil na Slovensko. Tentokrát autor Rick Riordan pred Percyho postavil takmer nezvládnuteľnú úlohu - postaviť sa tvárou v tvár Titanom a vyhrať. A tí neboli nikdy mocnejší ako teraz.
J. R. Ward - Pomstěný milenec
Sú mužní, nesmierne príťažliví a hrozivo nebezpeční. Nosia dlhé čierne kožené kabáty a ženy si podmania jediným pohľadom. Reč je o členoch Bratstva čierne dýky, upíroch, ktorí oddane bránia svojich svoj svet od ich večných nepriateľov.
Proroctvo sestier
Gotická fantasy vychádza síce v českom jazyku, ale vám to určite neprekáža. Zoznámte sa s New Yorkom 18. storočia.
Tomáš Keltner: Žena je bližšie k vnímaniu Boha ako muž
Meditačná literatúra si v dnešnej dobe získava čoraz viac priaznivcov. Výnimkou nie je ani kniha českého autora Tomáša Keltnera, Počátky. Čo viedlo človeka, ktorý zviazal svoj osud so špeciálnymi jednotkami, tajnou službou a ochrankou najvyšších štátnych činiteľov k tomu, aby začal písať knihy o láske a odpustení?
Rozhovor s Biancou Bellovou
Mrtvý muž je v poradí už druhým vydaným románom sympatickej českej autorky Biancy Bellovej. O tom, prečo sa vo svojej najnovšej knihe vracia do čias normalizácie i ako túto éru vnímajú cudzinci, sme sa s Biancou Bellovou porozprávali na ostravskom Letnom knižnom veľtrhu.
Nenechajte si ujsť podstatné knihovinky!
Informácie o nových článkoch, súťažiach, knihách a akciách vám radi pošleme e-mailom.

Najnovšie články

Nechajte sa prekvapiť knižnými novinkami.
Čo znamená milovať a byť milovaný?
Aké novinky prináša marec – mesiac knihy?