RSS
NAJNOVŠIE ČLÁNKY
NAJOBĽÚBENEJŠIE
Archív blogu
Tipy na Valentína
Zišla by sa vám štipka inšpirácie, čím môžete potešiť svoju polovičku na Valentína? Milovníkov kníh aj v tento sviatok nadchne kniha a trocha romantického naladenia z vašej strany.
O Ceste na svet
Deti sú zvedavé a otázka ich zrodenia ich zaujíma. Len keby nebola taká chúlostivá, že? Autorky knihy Cesta na svet vám túto problematiku pomôžu deťom vysvetliť.
Súťaž o Ľadové kráľovstvo
Opäť trochu exkluzívna súťaž, lebo kniha, o ktorú súťažíme, je ešte stále vypredaná. Dotlač bude vo februári, ale tri kusy tu máme ešte z minulej várky. A tešia sa na majiteľov.
Belle époque ako by ste ju chceli zažiť
„Nepřemýšlej. Prožívej. Tak by měli lidé žít a malovat... a milovat.“ Aj to sa dozviete v knihe Madame Picasso, ktorú pre vás zrecenzovala blogerka Petra.
Svetová knižnica podľa Odeonu
Edícia Světová knihovna od Odeonu je už legendou. Nech s ňou máte akékoľvek skúsenosti, v nasledujúcom polroku v nej pribudnú rôznorodé kúsky, ktoré potešia rôzne typy viac či menej náruživých knihomoľov.
Knihovinky - január 2016
Dobrého býva málo. V januári sa ešte len zobúdzame po sviatkoch a trochu sa to odráža aj v knižných novinkách. Snáď viac dotlačí ako noviniek.
Nenechajte si ujsť podstatné knihovinky!
Informácie o nových článkoch, súťažiach, knihách a akciách vám radi pošleme e-mailom.

Najnovšie články

Aké knihy vychádzajú počas leta?
Samotná kniha i priamo sociologická veda je nástroj na poznávanie spoločnosti.
Čo vychádza v júni okrem novej dánovky?