RSS
NAJNOVŠIE ČLÁNKY
NAJOBĽÚBENEJŠIE
Archív blogu
Born to run Zrození k běhu
Táto vynikajúca kniha zožala i na Slovensku obrovský úspech a vypredala sa v priebehu niekoľkých týždňov. Nasledovala samozrejme dotlač a naďalej je dostupná nielen pre fanúšikov behu.
Krásni a mŕtvi
To je názov novej teenagerskej ságy z pera Eden Maguire. Práve vychádza prvý diel série: Jonas. Nechajte sa zatiahnuť do sveta mŕtvych, nič zlé sa vám nestane.
Nemesis - Jo Nesbo
Jo Nesbo vydal prvú knihu, detektívny román, už v roku 1997. V slovenskom preklade debutoval až v roku 2008, no v českom v roku 2005. A aby ste dlho nečakali na novinky, čítajte Nesba aj v čestine.
Nová svetovka od EvitaPRESS - Život v mínuse
Evitapres vydalo knihu Avis Cardelly, Život v mínuse. Prevedie vás kladmi i zápormi závislosti na nakupovaní. Nakupovaní šiat, ktoré vás môžu dostať pod dno.
Daniel Silva - Prípad Rembrandt
Americký spisovateľ špionážnych románov má pre nás ďalšiu knihu. Zaoberá sa v nej hľadaním ukradnutého, len nedávno znovuobjaveného, Rembrandtovho diela - jeho vlastného autoportrétu.
Sprievodca MS 2011 - Hviezdy hokejového ľadu
Slovensko konečne usporiada hokejový šampionát. Ešte pred jeho zahájením sa môžete dočítať všetko potrebné, čo by mal fanúšik ovládať. Sprievodca tohtoročnými majstrovstvami sveta v ľadovom hokeji vás určite nesklame.
Objavte v sebe dobro
Úspešná americká spisovateľka Louise L. Hayová vydáva v marci už aj na Slovensku novú knihu, Objavte v sebe dobro.
Nenechajte si ujsť podstatné knihovinky!
Informácie o nových článkoch, súťažiach, knihách a akciách vám radi pošleme e-mailom.

Najnovšie články

Aké knihy vychádzajú počas leta?
Samotná kniha i priamo sociologická veda je nástroj na poznávanie spoločnosti.
Čo vychádza v júni okrem novej dánovky?