RSS
NAJNOVŠIE ČLÁNKY
NAJOBĽÚBENEJŠIE
Archív blogu
Stieg Larsson: Milénium
Príbehy investigatívneho novinára a majiteľa časopisu Millennium Mikaela Blomkvista a asociálnej hackerky Lisbeth Salanderovej uchvátili čitateľov na celom svete. Vychutnajte si ich v krásnom vydaní.
Návod na šťastný život
Ďalšia úžasná kniha Joea Vitaleho. Autor, ktorý je jedným z tvorcov filmového i knižného bestselleru TAJOMSTVO (The Secret), sa tentoraz zaoberá všetkými stránkami života.
Svetový teenagerský bestseller Ghostgirl prichádza na Slovensko
Najskôr sa v škole cítila ako neviditeľná. No teraz je to ešte horšie. Je totiž naozaj neviditeľná, je mŕtva. Charlotte Usherová sa udusila gumovým medvedíkom. Bohužiaľ umrela skôr, než sa jej podarilo uloviť toho najúžasnejšieho chlapca na škole a konečne sa tak stať populárnou.
Nová kniha Terry Pratchetta Nevídaní Akademikové je tu
Dobrá správa pre všetkých priaznivcov Terry Pratchetta! Nová kniha série Úžasná Zemeplocha je tu. November prináša najnovší diel kultovej fantasy série Terryho Pratchetta s názvom Nevídaní Akademikové.
Kamila Magálová odhaľuje Tajomstvo svojej kuchyne
Odhaľte tajomstvá receptov programu Tajomstvo mojej kuchyne priamo vo svojej kuchyni! Na svet prichádza kniha obľúbených receptov Kamily Magálovej, ktoré poznáte z televíznych obrazoviek. Nechajte sa inšpirovať známymi osobnosťami, vyskúšajte rady odborníkov a staňte sa hviezdou večera.
John Virapen: Nežiaduci účinok: Smrť
Naozaj nám lieky pomáhajú? Ako to chodí vo farmaceutickom priemysle? John Virapen, jeden z tých, ktorý v tomto priemysle odpracovali mnohé roky, sa o tom rozhodol informovať verejnosť.
Andre Agassi: Open
Open Andre Agassi je nielen autobiografiou, ale aj osobnou spoveďou známej tenisovej hviezdy. Agassiho pohľad na vlastnú kariéru je viac ako jedinečný. Kto sa v skutočnosti skrýva za maskou najväčšieho tenisového sukničkára 90-tych rokov?
Nenechajte si ujsť podstatné knihovinky!
Informácie o nových článkoch, súťažiach, knihách a akciách vám radi pošleme e-mailom.

Najnovšie články

Nechajte sa prekvapiť knižnými novinkami.
Čo znamená milovať a byť milovaný?
Aké novinky prináša marec – mesiac knihy?