RSS
NAJNOVŠIE ČLÁNKY
NAJOBĽÚBENEJŠIE
Archív blogu
Vianočná súťaž o rodinnú hru
Rýchla súťaž o spoločenskú hru GAMESHOW. Neváhajte a zapojte sa čím skôr. Súťažíme len o jeden kus.
Knihovinky - december 2015
Ani v decembri nás neminie nádielka nových kníh od vydavateľov. Okrem jasných tutoviek, sme vybrali aj pár nenápadnejších titulov.
Nové tipy na vianočné pečenie
Radi by ste na vianočnom stole ohúrili novým receptom? Možno nechcete meniť hlavný chod, ale aj nový zákusok dokáže malý vianočný zázrak. Inšpiráciu môžete nájsť aj v špeciálnych kuchárskych knihách.
3 tipy na cool vianočné prípravy
Prvá adventná nedeľa je čoskoro tu a vianočnú náladičku si môžete spraviť aj vianočnými ozdobami. Chce to len kúsok tvorivosti a možno štipku nových nápadov z tvorivých publikácií.
Súťaž o pracovné zošity Testovanie 9
Ak máte doma ôsmaka či deviataka, alebo nejakého poznáte, môžete mu pomôcť s prípravou na testovanie. Napríklad tým, že mu dáte príležitosť vypracovať rovnomenné pracovné zošity z vydavateľstva RAABE, vďaka ktorým bude na testy výborne pripravený.
Slávne knihy na poštových známkach
Čo majú spoločné knihy o čarodejníckom učňovi Harrym Potterovi, detská kniha Malý princ, Maťko a Kubko a séria Pán prsteňov? To sa dozviete v našom článku.
Knižné rekordy
Aj knihy majú svoje rekordy, ktoré sú zapísané v Guinnessovej knihe svetových rekordov. Na prečítanie najmenšej knihy na svete potrebujete elektrónový mikroskop, najväčšia kniha váži 1500 kg a najhrubšia kniha meria 4,62 metra.
Vyhrajte hodnotné knihy o Minecrafte
Jedinečná šanca zapojiť sa do súťaže o šesť kusov knihy Minecraft Blokopédia. Atypický formát, jedinečné informácie. Potešte vaše deti.
Ako si správne vybrať audioknihu
Na čo si dávať pozor pri výbere audioknihy? Pred samotnou kúpou audioknihy sa uistite, či ste si vybrali tú správnu aj z pohľadu typu. Existuje totiž niekoľko druhov audiokníh.
Netradičné knihy
Lesklý, tuhý či mäkký papier. Práve z takého materiálu sú knihy vyrobené najčastejšie. No nájdu sa stránky, ktorú sú zo zrkadlovej fólie, usadenín z dna rieky či dokonca z kávy.
Nenechajte si ujsť podstatné knihovinky!
Informácie o nových článkoch, súťažiach, knihách a akciách vám radi pošleme e-mailom.

Najnovšie články

Nechajte sa prekvapiť knižnými novinkami.
Čo znamená milovať a byť milovaný?
Aké novinky prináša marec – mesiac knihy?