RSS
NAJNOVŠIE ČLÁNKY
NAJOBĽÚBENEJŠIE
Archív blogu
Vášnivá milenka
Vášnivá milenka je v poradí už tretia kniha zo série mileniek. Autorka knihy Tracy Anne Warrenová prináša po tituloch Nebezpečná milenka a Odvážna milenka ďalšiu pútavú historickú romancu.
O čom hovorím, keď hovorím o behaní - Haruki Murakami
Haruki Murakami píše už desiatky rokov. Nakoniec si ho zaslúžene všimli aj Slováci či Česi a tak si bez problémov môžete vychutnať množstvo jeho diel. Väčšina z nich vyšla len v slovenčine alebo len v češtine. O čom hovorím, keď hovorím o behaní je jedinou, ktorá vyšla v oboch jazykoch.
Nokturno - predloha k novému českému filmu Lidice
Lidice. Obec, ktorá má za sebou nezvyčajne krutú históriu. Práve túto časť vám prerozpráva Zdeněk Mahler. Odporúčame poradie kniha, film.
Usain Bolt a Můj příběh 9:58
Usain Bolt. Obyčajný chlapec z Jamajky, ktorého doniesli jeho rýchle nohy až na atletický piedestál. Chudobný chlapec z Jamajky, ktorý pokoril na svojej ceste už nejeden svetový rekord. A práve o tejto ceste rozpráva Usain v knihe Můj příběh 9:58.
Hraničárův učeň Císář Nihon-džinu
V sérii Hraničiarov učeň vychádza desiata kniha. Americký spisovateľ John Flanagan vás zvedie do príbehu plného bojov a neustáleho balansovania na hranici odvahy a strachu.
Nenechajte si ujsť podstatné knihovinky!
Informácie o nových článkoch, súťažiach, knihách a akciách vám radi pošleme e-mailom.

Najnovšie články

Nechajte sa prekvapiť knižnými novinkami.
Čo znamená milovať a byť milovaný?
Aké novinky prináša marec – mesiac knihy?