RSS
NAJNOVŠIE ČLÁNKY
NAJOBĽÚBENEJŠIE
Archív blogu
Špeciálne tipy na knihy
V predvianočnom období sme pre vás v roku 2013 pripravili sériu tipov na knihy od známych, obľúbených autorov. Tipy na knihy sú aktuálne stále, preto sú vám k dispozícii aj naďalej.
Peter Karpinský odporúča
Posledné tohtoročné predvianočné tipy ponúka Peter Karpinský. A aj keď nám veľa odporúčaní nedal, ako jediný zo spisovateľov, ktorí sa zapojili, píše rozprávky pre deti. Takže ani v tomto článku nebude núdza o množstvo podnetných tipov na darčeky.
Knižné tipy Michala Hvoreckého
Tituly, ktoré vybral Michal Hvorecký, určite zaujmú aj náročnejších čitateľov. Knihy pre deti sú takmer vždy skôr optimistické, ale tie pre dospelých môžu byť aj pod stromčekom na vážnejšiu nôtu. Pozrite sa na „darčeky podľa Hvoreckého“.
Odporúčania Zuzky Šulajovej
Čas si našla aj Zuzka Šulajová a podelila sa s nami o tipy na knihy, ktoré jej učarovali. Možno očaria aj vás - prečítajte si obľúbené knihy Zuzky Šulajovej alebo niektoré darujte jej čitateľom.
Tipy na knihy od Juraja Červenáka
Fantasy je neustále populárne, preto sme veľmi radi, že tipy na knihy vám sprostredkuje aj Juraj Červenák, obľúbený autor, ktorý vám odporučí pár nestarnúcich klasík a prezradí, ktoré knihy ho v poslednej dobe potešili. Nechajte sa inšpirovať.
Nenechajte si ujsť podstatné knihovinky!
Informácie o nových článkoch, súťažiach, knihách a akciách vám radi pošleme e-mailom.

Najnovšie články

Nechajte sa prekvapiť knižnými novinkami.
Čo znamená milovať a byť milovaný?
Aké novinky prináša marec – mesiac knihy?