RSS
NAJNOVŠIE ČLÁNKY
NAJOBĽÚBENEJŠIE
Archív blogu
KNIHA ROKA 2015
Druhý ročník Knihy roka KNIHCENTRUM.sk. Tipy na výborné knihy od knižných blogerov a redaktorov. Ktorú knihu by ste vyzdvihli vy? Napíšte nám do komentárov. Tešíme sa na ďalšie tipy.
Klasika, ktorá nesklame ani v chladných večeroch
Sviatočnú a tradičnú náladu môžete počas dlhých večerov podporiť aj nejakou slovenskou či svetovou klasikou. Z našej knižnice sme vybrali pár výborných kníh. Pozrite sa na ne s nami.
Zdravšie vianočné menu
Uvažujete nad tým, že menu na Štedrý večer by si zaslúžilo obmenu? Niečo zdravšie, po čom vám nebude ťažko a prospeje to aj vašej postave? A zároveň sa nechcete veľmi odkloniť od tradičných pochutín? Máme pre vás tip!
Darčekové tipy na poslednú chvíľu
Ešte ste nenašli vhodné darčeky pre najbližších? Ak si u nás vyhliadnete expedične dostupné tituly a zvolíte ako prepravcu Geis, stále stíhate doručenie do Vianoc. Skúste našich pár tipov.
Za oponou módneho návrhárstva
Vivienne Westwood je dobre známa ako rebelka módneho priemyslu, matka punku, revolucionárka a večná aktivistka za lepší svet. Knihu o nej zrecenzovala a odporúča blogerka Petra.
Čo poteší tínedžera?
Štyri tipy na knihy pre mladých, ktoré ste možno ešte nezvažovali, ale stoja aspoň za úvahu.
Vyhrajte darček pre deti
Odhaľte príbehy Ľadového kráľovstva. O knihu bol pred Vianocami veľký záujem a preto ju už ani nemáme na sklade. No máte šancu vyhrať jednu z troch!
Najkrajšie darčeky pre deti
Čo poteší pod stromčekom našich najmenších a najčerstvejších školákov? Okrem vášho úsmevu by určite nemala chýbať kniha. Plná nových informácií, krásnych obrázkov a zaujímavého textu. Aby čítanie znamenalo pre dieťa radosť.
Súťaž o román pre ženy
Šanca vyhrať darček pre seba alebo pre niekoho blízkeho. Skúste šťastie v našej najnovšej súťaži.
3 fantasy a sci-fi tipy pod stromček
Ponorte sa do sveta fantázie, vráťte sa do stredoveku alebo naopak o pár desaťročí do budúcnosti. Tieto svety sú neobmedzené, jediné hranice im stanovuje fantázia ich autorov.
Nenechajte si ujsť podstatné knihovinky!
Informácie o nových článkoch, súťažiach, knihách a akciách vám radi pošleme e-mailom.

Najnovšie články

Aké knihy vychádzajú počas leta?
Samotná kniha i priamo sociologická veda je nástroj na poznávanie spoločnosti.
Čo vychádza v júni okrem novej dánovky?