RSS
NAJNOVŠIE ČLÁNKY
NAJOBĽÚBENEJŠIE
Archív blogu
Vyhrajte darček pre deti
Odhaľte príbehy Ľadového kráľovstva. O knihu bol pred Vianocami veľký záujem a preto ju už ani nemáme na sklade. No máte šancu vyhrať jednu z troch!
Najkrajšie darčeky pre deti
Čo poteší pod stromčekom našich najmenších a najčerstvejších školákov? Okrem vášho úsmevu by určite nemala chýbať kniha. Plná nových informácií, krásnych obrázkov a zaujímavého textu. Aby čítanie znamenalo pre dieťa radosť.
Súťaž o román pre ženy
Šanca vyhrať darček pre seba alebo pre niekoho blízkeho. Skúste šťastie v našej najnovšej súťaži.
3 fantasy a sci-fi tipy pod stromček
Ponorte sa do sveta fantázie, vráťte sa do stredoveku alebo naopak o pár desaťročí do budúcnosti. Tieto svety sú neobmedzené, jediné hranice im stanovuje fantázia ich autorov.
Vianočná súťaž o rodinnú hru
Rýchla súťaž o spoločenskú hru GAMESHOW. Neváhajte a zapojte sa čím skôr. Súťažíme len o jeden kus.
Knihovinky - december 2015
Ani v decembri nás neminie nádielka nových kníh od vydavateľov. Okrem jasných tutoviek, sme vybrali aj pár nenápadnejších titulov.
Nové tipy na vianočné pečenie
Radi by ste na vianočnom stole ohúrili novým receptom? Možno nechcete meniť hlavný chod, ale aj nový zákusok dokáže malý vianočný zázrak. Inšpiráciu môžete nájsť aj v špeciálnych kuchárskych knihách.
3 tipy na cool vianočné prípravy
Prvá adventná nedeľa je čoskoro tu a vianočnú náladičku si môžete spraviť aj vianočnými ozdobami. Chce to len kúsok tvorivosti a možno štipku nových nápadov z tvorivých publikácií.
Súťaž o pracovné zošity Testovanie 9
Ak máte doma ôsmaka či deviataka, alebo nejakého poznáte, môžete mu pomôcť s prípravou na testovanie. Napríklad tým, že mu dáte príležitosť vypracovať rovnomenné pracovné zošity z vydavateľstva RAABE, vďaka ktorým bude na testy výborne pripravený.
Slávne knihy na poštových známkach
Čo majú spoločné knihy o čarodejníckom učňovi Harrym Potterovi, detská kniha Malý princ, Maťko a Kubko a séria Pán prsteňov? To sa dozviete v našom článku.
Nenechajte si ujsť podstatné knihovinky!
Informácie o nových článkoch, súťažiach, knihách a akciách vám radi pošleme e-mailom.

Najnovšie články

Nechajte sa prekvapiť knižnými novinkami.
Čo znamená milovať a byť milovaný?
Aké novinky prináša marec – mesiac knihy?