RSS
NAJNOVŠIE ČLÁNKY
NAJOBĽÚBENEJŠIE
Archív blogu
Súťaž o Ľadové kráľovstvo
Opäť trochu exkluzívna súťaž, lebo kniha, o ktorú súťažíme, je ešte stále vypredaná. Dotlač bude vo februári, ale tri kusy tu máme ešte z minulej várky. A tešia sa na majiteľov.
Belle époque ako by ste ju chceli zažiť
„Nepřemýšlej. Prožívej. Tak by měli lidé žít a malovat... a milovat.“ Aj to sa dozviete v knihe Madame Picasso, ktorú pre vás zrecenzovala blogerka Petra.
Svetová knižnica podľa Odeonu
Edícia Světová knihovna od Odeonu je už legendou. Nech s ňou máte akékoľvek skúsenosti, v nasledujúcom polroku v nej pribudnú rôznorodé kúsky, ktoré potešia rôzne typy viac či menej náruživých knihomoľov.
Knihovinky - január 2016
Dobrého býva málo. V januári sa ešte len zobúdzame po sviatkoch a trochu sa to odráža aj v knižných novinkách. Snáď viac dotlačí ako noviniek.
KNIHA ROKA 2015
Druhý ročník Knihy roka KNIHCENTRUM.sk. Tipy na výborné knihy od knižných blogerov a redaktorov. Ktorú knihu by ste vyzdvihli vy? Napíšte nám do komentárov. Tešíme sa na ďalšie tipy.
Klasika, ktorá nesklame ani v chladných večeroch
Sviatočnú a tradičnú náladu môžete počas dlhých večerov podporiť aj nejakou slovenskou či svetovou klasikou. Z našej knižnice sme vybrali pár výborných kníh. Pozrite sa na ne s nami.
Zdravšie vianočné menu
Uvažujete nad tým, že menu na Štedrý večer by si zaslúžilo obmenu? Niečo zdravšie, po čom vám nebude ťažko a prospeje to aj vašej postave? A zároveň sa nechcete veľmi odkloniť od tradičných pochutín? Máme pre vás tip!
Darčekové tipy na poslednú chvíľu
Ešte ste nenašli vhodné darčeky pre najbližších? Ak si u nás vyhliadnete expedične dostupné tituly a zvolíte ako prepravcu Geis, stále stíhate doručenie do Vianoc. Skúste našich pár tipov.
Za oponou módneho návrhárstva
Vivienne Westwood je dobre známa ako rebelka módneho priemyslu, matka punku, revolucionárka a večná aktivistka za lepší svet. Knihu o nej zrecenzovala a odporúča blogerka Petra.
Čo poteší tínedžera?
Štyri tipy na knihy pre mladých, ktoré ste možno ešte nezvažovali, ale stoja aspoň za úvahu.
Nenechajte si ujsť podstatné knihovinky!
Informácie o nových článkoch, súťažiach, knihách a akciách vám radi pošleme e-mailom.

Najnovšie články

Nechajte sa prekvapiť knižnými novinkami.
Čo znamená milovať a byť milovaný?
Aké novinky prináša marec – mesiac knihy?