RSS
Archív blogu
Strážce úsvitu - Linda Howard
Život hlavnej hrdinky knihy Strážce úsvitu autorky Linda Howard sa radikálne mení so sekundy na sekundu. Grace na vlastné oči vidí brutálnu vraždu milovaného manžela a vlastného brata.
Akadémia drakobijcov 1 Nový žiak
Pre malých aj pre veľkých prinášame dvadsaťdielnu ságu fantasy príbehov zo stredoveku. Ako sa stať chrabrým a zachovať si svoj charakter? To vás naučí Wiglaf.
Nalezený milenec - J. R. Ward
Nalezený milenec je ďalším z romantických príbehov autorky J. R. Wardo členoch bratstva Čiernej dýky – mocných a mužných upíroch.
Chybný krok - Dick Francis, Felix Francis
Najnovšia kniha dnes už zosnulého autora Dicka Francisa má názov Chybný krok. Dick Francis písal knihu so svojím synom Felixom, ktorý ju po otcovej smrti sám dokončil.
James Rollins - Oltář ztraceného ráje
James Rollins si nachystal pre milovníkov thrillerov opäť lahôdku. Jeho najnovšia kniha má názov Oltář ztraceného ráje a čitateľa zavedie nielen do vojnou zmietaného Iraku.
Born to run Zrození k běhu
Táto vynikajúca kniha zožala i na Slovensku obrovský úspech a vypredala sa v priebehu niekoľkých týždňov. Nasledovala samozrejme dotlač a naďalej je dostupná nielen pre fanúšikov behu.
Krásni a mŕtvi
To je názov novej teenagerskej ságy z pera Eden Maguire. Práve vychádza prvý diel série: Jonas. Nechajte sa zatiahnuť do sveta mŕtvych, nič zlé sa vám nestane.
Nemesis - Jo Nesbo
Jo Nesbo vydal prvú knihu, detektívny román, už v roku 1997. V slovenskom preklade debutoval až v roku 2008, no v českom v roku 2005. A aby ste dlho nečakali na novinky, čítajte Nesba aj v čestine.
Nová svetovka od EvitaPRESS - Život v mínuse
Evitapres vydalo knihu Avis Cardelly, Život v mínuse. Prevedie vás kladmi i zápormi závislosti na nakupovaní. Nakupovaní šiat, ktoré vás môžu dostať pod dno.
Daniel Silva - Prípad Rembrandt
Americký spisovateľ špionážnych románov má pre nás ďalšiu knihu. Zaoberá sa v nej hľadaním ukradnutého, len nedávno znovuobjaveného, Rembrandtovho diela - jeho vlastného autoportrétu.
Nenechajte si ujsť podstatné knihovinky!
Informácie o nových článkoch, súťažiach, knihách a akciách vám radi pošleme e-mailom.

Najnovšie články

Kniha je inšpirovaná skutočnými udalosťami, ktoré sprevádzali zničenie mesta Iola v 60. rokoch 20. storočia.
Nechajte sa prekvapiť knižnými novinkami.
Čo znamená milovať a byť milovaný?